top of page
color_logo_transparent.webp

Forbrugerpanelet Euroask

Du kan frit tilmelde dig forbrugerpanelet Euroask. Som deltager i Euroask er du i selskab med millioner af forbrugere over hele verden, som vores samarbejdspartnere jævnligt spørger til råds i forbruger-spørgsmål. Du får betaling for dine svar. Som deltager i Euroask kan du vælge at støtte WWF eller Amnesty International.

Euroask.png
computerens tastatur

Sådan fungerer det

Som deltager i Euroask panelet er du i selskab med forbrugere over hele verden, som vi jævnligt spørger til råds. Du får betaling for dine svar. Deltagelsen er naturligvis uforpligtende.

Du inviteres til undersøgelser via email. Du bestemmer selv, hvor ofte du vil inviteres og medvirker kun i de undersøgelser du selv ønsker. 

 

Du belønnes med et forud angivet beløb, for hver undersøgelse du fuldfører. Du kan vælge at overføre din optjening til Paypal, bruge opsparingen på Gavekortet.dk eller donere din indtjening. Mindstegrænsen for overførsel til Paypal er en opsparing på 80 kr.

 

Euroask lever op til alle de anbefalinger, som organisation ESOMAR stiller til paneler. Gennem vores svenske samarbejdspartner Cint AB, gør vi det det nemt for dig at donere til organisationerne WWF og Amnesty, og dermed bidrage til en mere bæredygtig verden.

Undersøgelser for myndigheder og virksomheder

Service og surveys:

Borgerundersøgelser

Forbrugerundersøgelser

Rekruttering til workshops, møder og fokusgrupper

Digital arbejdsliv
bottom of page