Persondatapolitik

Generelt
Borgersvar.dk er underlagt den til enhver tid gældende persondatalovgivning, der med virkning fra den 25. maj 2018 går under betegnelsen GDPR / databeskyttelsesforordningen. Det er vigtigt for os at passe godt på dine persondata. Beskyttelse af dine personlige oplysninger er en fundamental del af den måde vi tænker og arbejder på, online og offline. Formålet med vores persondatapolitik er at redegøre for, hvordan vi behandler og beskytter persondata.
 
Opbevaring og behandling af persondata sker i overensstemmelse med gældende lovgivning om håndtering af personlige data (GDPR).  Hvis du vil se hvilke oplysninger vi har registreret om dig, så kan du kontakte os og anmode om udlevering af oplysninger. Du kan læse mere om datarettigheder på www.datatilsynet.dk.
 
Personoplysninger vi behandler om dig, hvis du er svarperson i en undersøgelse eller deltager i et panel.
Personoplysninger vi behandler om dig, hvis du er svarperson i en undersøgelse. Hvis du er svarperson eller deltager i et respondentpanel, behandler vi almindelige personoplysninger. Dine oplysninger bliver aldrig videregivet. De almindelige personoplysninger der indgår i undersøgelser eller paneler kan omfatte navn, e-mail, telefon, alder, køn, uddannelse, jobsituation, boligform, forbrugsvaner eller tilsvarende. Disse oplysninger bliver benyttet til statistisk analyse, hhv. til målretning af undersøgelser. Med mindre andet er aftalt med dig som svarperson, vil dine data altid blive behandlet på en anonym og statistisk måde. Når vi indsamler oplysninger til paneler eller i forbindelse med undersøgelser, sker det udelukkende gennem systemer, som overholder GDPR og med hvem vi har en skriftlig databehandleraftale. Vi opbevarer kun personoplysninger i forbindelse med undersøgelser og paneler, så længe vi har et legitimt formål med behandlingen. 

Hvis du ønsker sletning eller indsigt i oplysninger vi har om dig som deltager i en undersøgelse eller et panel, kan du henvende dig via kontaktoplysningerne i den undersøgelse du medvirker i, eller kontakte os på data@plangruppen.dk, med oplysning om det panel eller den undersøgelse, som forespørgslen omhandler.
 

Personoplysninger vi behandler om dig, hvis du er kunde eller har en anden erhvervsmæssig relation til os.

Hvis du har en erhvervsmæssig relation til os, behandler vi kun almindelige personoplysninger, og dermed ingen personfølsomme oplysninger. De oplysninger vi behandler har til formål at give bedst mulig individuel service, ligesom vi behandler de oplysninger der er nødvendige, for at kunne tilbyde eller løse opgaver. Disse personoplysninger omfatter navn, email, telefonnummer, interesser og noter i forhold til personlig, faglig dialog. Oplysningerne opbevares i vores CRM system og økonomisystem, som også er underlagt GDPR. Vi opbevarer og benytter kun dine personoplysninger så længe vi har et sagligt og legitimt formål med behandlingen. Oplysninger bliver brugt til kontakt via telefon eller e-mail, og til at udøve relevant service.


Markedsføring (e-mails, telefon, sociale medier).
Vi udsender kun e-mails med markedsføringsindhold til personer, der på forhånd har tilmeldt sig dette og givet sit samtykke. I alle emails med markedsføringsindhold har du mulighed for at tilkendegive, hvis du ikke længere ønsker at modtage markedsføring via email, enten som angivet i de konkrete emails du modtager, eller ved at sende en besked til os, hvor du frabeder dig tilsendelse af email markedsføring. Er du kunde hos os, og har du oplyst din e-mail adresse til os, kan vi sende dig emails med markedsføringsindhold uden dit samtykke, hvis vores henvendelse handler om de produkter og serviceydelser, eller tilsvarende produkter og serviceydelser, du eller din virksomhed har købt hos os.
 
Brug af hjemmesiden.
Hjemmesiden bruger cookies for at kunne måle brugen af websitet. Ved at bruge
websitet accepterer du dette.