Persondatapolitik

Generelt
Borgersvar.dk drives af Plan Gruppen, der er underlagt den til enhver tid gældende persondatalovgivning, der med virkning fra den 25. maj 2018 går under betegnelsen GDPR / databeskyttelsesforordningen. Det er vigtigt for os at passe godt på dine persondata. Beskyttelse af dine personlige oplysninger er en fundamental del af den måde vi tænker og arbejder på, online og offline. Formålet med vores persondatapolitik er at redegøre for, hvordan vi behandler og beskytter persondata.
 
Opbevaring og behandling af persondata sker i overensstemmelse med gældende lovgivning om håndtering af personlige data (GDPR).  Hvis du vil se hvilke oplysninger vi har registreret om dig, så kan du kontakte os og anmode om udlevering af oplysninger. Du kan læse mere om datarettigheder på www.datatilsynet.dk.
 
Personoplysninger vi behandler om dig, hvis du er svarperson i en undersøgelse eller deltager i et panel.
De personoplysninger der indgår i undersøgelser eller paneler kan omfatte navn, e-mail, telefon eller adresse. Sådanne oplysninger behandles altid fortroligt. Desuden kan der indgå demografiske baggrundsoplysninger som dig som svarperson, så som alder, køn, uddannelse, jobsituation, boligform eller interesser. Disse baggrundsoplysninger bliver anvendt til målretning af undersøgelser eller til efterfølgende statistisk analyse. Med mindre andet er specifikt aftalt med dig som svarperson, vil dine besvarelser og dine data altid blive behandlet på en anonym og statistisk måde.
 
Når vi indsamler oplysninger til paneler eller i forbindelse med undersøgelser, sker det udelukkende gennem systemer, som overholder GDPR og med hvem vi har en skriftlig databehandleraftale. I de tilfælde hvor vi opbevarer personoplysninger offline, sker det på et særligt beskyttet område af vores server. Vi opbevarer kun personoplysninger i forbindelse med undersøgelser og paneler, så længe vi har et legitimt formål med behandlingen.

 

Hvis du ønsker sletning eller indsigt i oplysninger vi har om dig som deltager i en undersøgelse eller et panel, kan du henvende dig via kontaktoplysningerne i den undersøgelse du medvirker i, eller kontakte os på mailadressen data@plangruppen.dk, med oplysning om det panel eller den undersøgelse, som forespørgslen omhandler.
 

Personoplysninger vi behandler om dig, hvis du er kunde eller har en anden erhvervsmæssig relation til os.

Hvis du har en erhvervsmæssig relation til os, behandler vi kun almindelige personoplysninger, og dermed ingen personfølsomme oplysninger. De oplysninger vi behandler har til formål at give bedst mulig individuel service, ligesom vi behandler de oplysninger der er nødvendige, for at kunne tilbyde eller løse opgaver. Disse personoplysninger omfatter navn, email, telefonnummer, interesser og noter i forhold til personlig, faglig dialog. Oplysningerne opbevares i vores CRM system og økonomisystem, som også er underlagt GDPR. Vi opbevarer og benytter kun dine personoplysninger så længe vi har et sagligt og legitimt formål med behandlingen. Oplysninger bliver brugt til kontakt via telefon eller e-mail, og til at udøve relevant service.


Markedsføring (e-mails, telefon, sociale medier).
Vi udsender kun e-mails med markedsføringsindhold til personer, der på forhånd har tilmeldt sig dette og givet sit samtykke. I alle emails med markedsføringsindhold har du mulighed for at tilkendegive, hvis du ikke længere ønsker at modtage markedsføring via email, enten som angivet i de konkrete emails du modtager, eller ved at sende en besked til os, hvor du frabeder dig tilsendelse af email markedsføring. Er du kunde hos os, og har du oplyst din e-mail adresse til os, kan vi sende dig emails med markedsføringsindhold uden dit samtykke, hvis vores henvendelse handler om de produkter og serviceydelser, eller tilsvarende produkter og serviceydelser, du eller din virksomhed har købt hos os.
 
Brug af hjemmesiden.
Vi bruger cookies. Ved at bruge vores website accepterer du dette. Hjemmesiden bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse og vurdere brugen af de enkelte elementer.